Catalog produse
Urmareste-ne pe facebook pentru reduceri si promotii speciale!

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

O izolatie premium

  • Funcția primară a oricărui material izolant este performanța termică.
  • Izolația poliuretanică are o conductivitate termică (sau lambda) foarte scăzută, cu valori pornind în mod normal de la 0.022 W/m.K., ceea ce face ca izolația PU să fie unul dintre cele mai eficiente materiale disponibile la momentul actual pentru o gamă largă de aplicații.
  • Performanța termică înaltă este doar unul dintre beneficiile acestui material. Există o serie întreagă de alte   caracteristici cheie care fac din poliuretan o adevărată izolație premium.


Beneficiile izolatiei


Izolația este unul dintre cele mai importante aspecte din condițiile tehnice speciale ale unei clădiri dintr-o serie de motive:

  • Aceasta mărește eficiența energetică, menținând consumul energetic și costurile aferente la un nivel scăzut
  • Protejează mediul reducând consumul de energie și diminuând emisiile de CO 2
  • Asigură beneficii economice datorită facturilor de energie reduse și securității sporite în alimentarea cu energie


Durabilitate


  • Spuma poliuretanică rigidă are o viață utilă de mai mult de 50 de ani și își menține conductivitatea în timp grație structurii sale de celule închise și capacității de a rezista la impacturi din mediul extern precum infiltrarea umidității  sau mișcarea aerului.
  • Deși există, de obicei, o ușoară creștere a conductivității termice pe măsură ce materialul îmbătrânește, acest lucru este luat în calcul în lambda declarat (care reprezintă ovaloare medie a duratei de viață scontate a unei clădiri – un minim de 25 de ani).


Proprietati mecanice


Izolația poliuretanică este ușoară dar dură, cu o densitate de la 30 kg/m³ la 100 kg/m³ în funcție de aplicație. Pentru aplicații speciale care sunt  supuse unor sarcini mecanice extreme, densitatea spumei rigide PUR/PIR poate fi mărită la 700 kg/m³.

Chiar și la densități mici, poliuretanul își păstrează proprietățile mecanice excelente, precum sarcina de compresie, rezistența la compresie și deformare. Aceste proprietăți sunt esențiale în aplicații de suport de sarcini, precum pardoselile și alte zone care pot fi supuse traficului pedestru în mod regulat, cum sunt acoperișurile plane.


» Spuma poliuretanica rigida

spacer
Telefon:
0728 874 612
E-mail:
arecoexim.iulian@yahoo.com 
contact@arecomag.ro

Pentru comenzi speciale:
oferte@arecomag.ro

Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Oferta speciala
Panou de gard bordurat 1.2m x 2.5m

 

Pret cu TVA: 54.69 Lei

Pret cu TVA: 35.00 Lei

Subsol
Website detinut de Areco Exim S.R.L., CIF: RO3014310, Reg.Com: J40/26561/1992

Materiale de constructiiProduse metalurgiceOtel betonPlase sudateEuroprofile HEBEuroprofile HEAEuroprofile IPEProfile UNPSarma neagraSarma zincataPlase impletitePanouri de gard bordurateCuie constructiiOtel rotundOtel patratCornierProfil INPTabla zincataTabla decapataTabla neagraTabla striataTabla groasaTevi

CimentCaramida Rigips TencuieliMortareSapeGleturiPolistiren expandatSpuma poliuretanica rigidaElectroziDiscuri debitareAdeziviVata mineralaMembrana bituminoasaManoperaProiecte caseCatalog de magazine onlineProduse - Ghid-Constructii
CasaDex.roDirector Web Gratuit