Catalog produse
Urmareste-ne pe facebook pentru reduceri si promotii speciale!

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.


Sarma neagra are uzuri mai generale in gospodarii. Ea poate fi folosita si la imprejmuire prin legarea de stalpi, dar si la confectionarea de cuie, impletituri, sau sarma ghimpata.

Sarma zincata este folosita pentru executia plaselor impletite, a plaselor de rabitz, sarma ghimpata, alte diverse impletituri, dar are de asemenea si uz general in gospodarii.

Sarma ghimpata neagra si sarma ghimpata zincata sunt folosite la securizarea imprejmuirilor fiind folosite ca o bariera suplimentara pentru eventuale efractii. Avantajele acestui tip de sarma sunt: maleabilitatea, pretul avantajos si nu necesita intretinere.

Plasa impletita face partea din categoria materialelor de constructii de exterior. Are ca principale caracteristici si avantaje: flexibilitatea si posibilitatea de a fi manuite cu usurinta si este in acelasi timp o solutie economica si eficienta de imprejmuire.

Principalele utilizari ale plasei impletite sunt: imprejmuirea constructiilor, a spatiilor agricole, utilitare sau rezidentiale, insa se foloseste si pentru executia de constructii metalice precum custi pentru animale, colivii, gratare, etc.

Panourile de gard bordurate sunt folosite la imprejmuirea terenurilor agricole, rezidentiale sau industriale fiind in acelasi timp o solutie economica, eleganta si simpla pentru gard.

» Sarme si plase

spacer
Telefon:

E-mail:
arecoexim.iulian@yahoo.com 
contact@arecomag.ro

Pentru comenzi speciale:
oferte@arecomag.ro

Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Oferta speciala
Panou de gard bordurat 1.2m x 2.5m

 

Pret cu TVA: 54.69 Lei

Pret cu TVA: 35.00 Lei

Subsol
Website detinut de Areco Exim S.R.L., CIF: RO3014310, Reg.Com: J40/26561/1992

Materiale de constructiiProduse metalurgiceOtel betonPlase sudateEuroprofile HEBEuroprofile HEAEuroprofile IPEProfile UNPSarma neagraSarma zincataPlase impletitePanouri de gard bordurateCuie constructiiOtel rotundOtel patratCornierProfil INPTabla zincataTabla decapataTabla neagraTabla striataTabla groasaTevi

CimentCaramida Rigips TencuieliMortareSapeGleturiPolistiren expandatSpuma poliuretanica rigidaElectroziDiscuri debitareAdeziviVata mineralaMembrana bituminoasaManoperaProiecte caseCatalog de magazine onlineProduse - Ghid-Constructii
CasaDex.roDirector Web Gratuit