Catalog produse
Urmareste-ne pe facebook pentru reduceri si promotii speciale!

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Profilele laminate sunt un tip de materiale de constructii care au cunoscut recent ascensiunea in domeniu. Pana nu demult, profilele laminate la rece erau folosite ca elemente secundare ale structurilor de rezistenta ale constructiilor. In utlimii ani, datorita noilor tehnologii, acestea au inceput sa fie folosite si ca elemente principale ale structurilor de rezistenta.

Profilele INP sunt utilizate pentru constructii metalice, hale industriale, realizarea diferitelor constructii metalice, iar in domeniul industrial sunt folosite la relizarea utilajelor grele, postamentelor metalice, etc.


Caracteristici tehnice INP:
  • Standard de fabricatie: DIN 1025/1- EN 10024;
  • Calitate otel: S 235, S 275, S 355;
  • Lungimi de fabricatie: 6 si 12ml


Profilele laminate la rece se pot folosi impreuna cu profile laminate la cald pentru a obtine o constructie optima din punct de vedere al rezistentei si durabilitatii.


» Produse metalurgice » Profile laminate » Profile INP

Momentan nu sunt introduse produse in aceasta sectiune.
spacer
Telefon:

E-mail:
arecoexim.iulian@yahoo.com 
contact@arecomag.ro

Pentru comenzi speciale:
oferte@arecomag.ro

Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Oferta speciala
Panou de gard bordurat 1.2m x 2.5m

 

Pret cu TVA: 54.69 Lei

Pret cu TVA: 35.00 Lei

Subsol
Website detinut de Areco Exim S.R.L., CIF: RO3014310, Reg.Com: J40/26561/1992

Materiale de constructiiProduse metalurgiceOtel betonPlase sudateEuroprofile HEBEuroprofile HEAEuroprofile IPEProfile UNPSarma neagraSarma zincataPlase impletitePanouri de gard bordurateCuie constructiiOtel rotundOtel patratCornierProfil INPTabla zincataTabla decapataTabla neagraTabla striataTabla groasaTevi

CimentCaramida Rigips TencuieliMortareSapeGleturiPolistiren expandatSpuma poliuretanica rigidaElectroziDiscuri debitareAdeziviVata mineralaMembrana bituminoasaManoperaProiecte caseCatalog de magazine onlineProduse - Ghid-Constructii
CasaDex.roDirector Web Gratuit