Catalog produse
Urmareste-ne pe facebook pentru reduceri si promotii speciale!

Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Despre ArecoMag

Dupa 20 de ani de activitate, Areco Exim S.R.L. decide sa-si deschida un punct de lucru si in mediul online. Vrem sa fim mai aproape de clienti, sa vedem cum proiectele pe care vor sa le realizeze sunt duse la bun sfarsit si sa ii sustinem prin preturi corecte si facilitati in modalitatile de plata si livrare. 

Din 1992, Areco Exim activeaza pe piata materialelor de constructii, iar activitatea nu a ramas nerasplatita. Colaborarea exclusiva cu parteneri care asigura calitatea materialelor, cat si un pret corect, ne-au asigurat longevitatea in domeniu. Dar este timpul sa crestem si cautam noi parteneri cu care sa incepem proiecte indraznete si frumoase.

Datorita faptului ca am avut permanent grija ca preturile sa fie dintre cele mai mici pe piata Bucurestiului, ca deservirea sa fie prompta si corecta, ca marfurile sa fie insotite permanent de certificate de calitate, am reusit sa avem parteneri de afaceri constanti in randul unor firme cu renume in constructii.


Domeniul de activitate s-a extins prin strategia de desfacere a produselor in sistem de distributie, societatea avand la dispozitie un parc auto format din autosa si camionete Iveco cu macara, capabile sa satisfaca comenzile pe raza Mun. Bucuresti.

 

Desi competitia in domeniul constructiilor este una puternica, am reusit sa ne consolidam pozitia pe piata capitalei datorita faptului ca oferta noastra se adreseaza unui spectru larg de clienti, de la marile firme de constructii pana la clienti particulari.

 

Rezultatele obtinute an de an au confirmat viziunea asociatilor si eficienta investitiilor realizate.

 

Acesta este cadoul nostru pentru noi, la implinirea a 20 de ani si, in acelasi timp, cadoul pentru clientii nostri care vor beneficia de preturi mici si o gama mult mai larga de produse.
Noi suntem Areco Exim srl. Suntem bucurosi sa ne prezentam cu toate detaliile de care aveti nevoie pentru a ne identifica atat ca locatie cat si legal.


Areco Exim srlSediu social:

Sos. Chitila nr.363-365, sector 1, BucurestiCont Bancar:

IBAN RO 71 BREL 0002 0013 3365 0100

LIBRA BANK - SUCURSALA CHITILADatele de inregistrare fiscala:

NR. INREG. J 40 / 26561 / 1992

CIF RO 3014310Punct de lucru:

Sos. Chitila nr.253, sector 1, Bucuresti

Tel: 0728874612spacer
Telefon:

E-mail:
arecoexim.iulian@yahoo.com 
contact@arecomag.ro

Pentru comenzi speciale:
oferte@arecomag.ro

Informatii
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Newsletter
Oferta speciala
Panou de gard bordurat 1.2m x 2.5m

 

Pret cu TVA: 54.69 Lei

Pret cu TVA: 35.00 Lei

Subsol
Website detinut de Areco Exim S.R.L., CIF: RO3014310, Reg.Com: J40/26561/1992

Materiale de constructiiProduse metalurgiceOtel betonPlase sudateEuroprofile HEBEuroprofile HEAEuroprofile IPEProfile UNPSarma neagraSarma zincataPlase impletitePanouri de gard bordurateCuie constructiiOtel rotundOtel patratCornierProfil INPTabla zincataTabla decapataTabla neagraTabla striataTabla groasaTevi

CimentCaramida Rigips TencuieliMortareSapeGleturiPolistiren expandatSpuma poliuretanica rigidaElectroziDiscuri debitareAdeziviVata mineralaMembrana bituminoasaManoperaProiecte caseCatalog de magazine onlineProduse - Ghid-Constructii
CasaDex.roDirector Web Gratuit